Amb 'l'ego pels núvols'

A cau d'orella

Publicat el 27/abr/08 per Crisitna Martinez

Així és com estem tots i totes a la ràdio des que dijous vam rebre la noticia: 'Ràdio Sant Cugat rep el premi RAC en Innovació per la seva conversió en Cugat.cat'.

Tots sentim aquesta mena d'orgull per 'mirar-nos el melic' una mica i sobretot pels companys que han fet possible aquesta conversió, en especial els encarregats de 'processos' que ens han transmès la seva il·lusió per un projecte que està donant els seus fruits.

Dijous em va tocar fer 'el torn de reaccions' o el que és el mateix, recollir les opinions de la plana política de la nostra ciutat i, per tant, rebre una part de les primeres felicitacions que ara vull transmetre a tots els meus companys; des de l'ideòleg, passant pel 'processador' de l'emissora, fins a arribar a cadascun dels companys que hem tingut la sort de poder participar d'aquest projecte.

Dit això, ara ja baixem del núvol i tornem a la teca: demà tocarà novament barallar-nos amb 'micros', gravadores, càmeres i com sempre ho farem amb molt de gust ( o fins i tot amb una mica més).