Gran 'finde'

A cau d'orella

Publicat el 22/abr/08 per Joan Garcia

És evident que treballar els caps de setmana és un gran esforç i sobretot diumenge a la tarda. Anar al cinema, veure futbol, estar amb la parella i d'altres aficions són les que es poden fer diumenge a la tarda. La il·lusió, les ganes i el treball que tenen els redactors d'esports de cap de setmana poden amb aquestes aficions. Ells són els grans protagonistes del cap de setmana. A ells els hi vull donar les gràcies per l'esforç i la dedicació.

Un bon exemple d'aquesta unió de grup va ser aquest diumenge tarda. Són les 4 de la tarda, Menéndez i Romagosa aniran als Jocs Olímpics de Pequín. Ràpides trucades per tenir els pares de les artistes en directe. Truquem a Bakú i Menéndez diu que no podrà entrar en directe perquè tenen una gran festa. Lògic i normal. Almenys s'ha intentat. Dilluns, però estarem a l'aeroport per rebre les santcugatenques. AHHHHHHHHHH!, lúnic mitjà que les esperava era Cugat.cat.

Aquesta notícia gran i destacada per la redacció d'esports ens va agradar a tots. Una gran alegria. Diumenges com aquest fan gran l'esport local i els redactors gaudeixen d'allò més. I espereu, perquè l'Olimpyc, l'Handbol Sant Cugat, el Rugbi Sant Cugat, l'AXA i el Júnior femení aspiren a tot. Crec que queden moltes tardes d'alegria. Almenys per nosaltres sí.

A tots, gràcies pel vostre treball de cap de setmana. Com diu l'eslògan del Barça contra el Manchester: Units fem força. L'esport és important aquí, a Toledo, a la Xina, a Madagascar i a qualsevol indret. Sinó mireu l'estudi que la Diputació de Barcelona ha fet sobre el nostre municipi. Una de les ciutats amb més diversitat esportiva i més practicants tant federat com no federat.

És important l'esport?. Per nosaltres sí.