Contagi

A cau d'orella

Publicat el 21/abr/08 per Anna Gonzalez

Alguna cosa ha passat a la redacció aquest cap de setmana. Entre els que estàvem malalts i els esverats res bo podia sortir. És el que passa quan la lògica no funciona.

Però nois ho hem aconseguit. 8h Joanmi no vindrà. 11h Xavier al telèfon i el Llibre Gegant. 15h Oriol el llibre? 19h Oriol i els seus sis reportges. 20h Marina i les cançons infantils. 21h el Cau d'orella de la Laia Tudel? 22:30h Em toca cau d'orella, l'Oriol els IMA i la Marina els AEN (secret professional). 22:35h Oriol es pentina... està tret de polleguera i abraça el mapa de Sant Cugat. El contagi és greu! La Marina té dècimes.

La grip no ha pogut amb nosaltres (amb la meva veu sí) i els esverats... han fet el mateix butlletí informatiu tres cops. Mai plou a gust de tothom. Ja se sap, les últimes hores de la tarda són molt especials. És quan els redactors, ja cansats, decideixen sincerar-se. Que si a la Marina li agraden els nens, l'Oriol i la seva pàgina 18, la Mireia i el video-server acompanyada per un Ramon a doble-columna i com no podia faltar, en Joan i els seus càntics.

Això és un cap de setmana. Diria que és fruit de la grip i la feina, però ho començo a dubtar. Crec que arriba una petita revolució. Jo encara no he entès molt bé què ha passat, però segons l'Oriol (tan magnífic ell) la resposta està en els seus sis (sis!) reportatges de cap de setmana. Prometo no posar-me més malalta i venir a treballar. Em quedaré a casa!