A l'últim moment


  • Comparteix:

En el món dels mitjans de comunicació sempre et poden sortir imprevistos. La situació ideal per nosaltres és tenir-ho tot controlat, que res ni ningú et pugui agafar desprevingut. Tot i això, sempre hi ha situacions en les quals 'te pilla el toro' i llavors és quan es veuen reflectides la teva capacitat de reacció, improvització i 'savoir faire'.

No és fàcil escriure una crònica en 15 minuts, no és fàcil editar una entrevista de mitja hora en només 10 minuts, no és fácil treure talls de veu de 20 segons en menys de 20 segons, però malauradament, totes aquestes situacions es donen sovint, més sovint del que ens agradaria, però la veritat és que quan acabes la feina i veus que milaculosament ho has aconseguit fer tot i bé, una esgarrifança que et sacseja tot el cos et fa sentir bé, a gust i satisfet de la feina.

No és agradable anar sempre a contrarellotge, però haig de reconèixer que aquests petits reptes diaris fan créixer la motivació i l'estima per aquesta professió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.