Els homes del cap de setmana


  • Comparteix:

Els cinc minuts de Romerito són una vida sencera... I així va començar la nostra gran amistat... En els cinc minuts de cua en el lavabo de la segona planta de l'hemeroteca de la UAB. Jo llavors tenia ganes de treballar en algun mitjà. Aquella trobada va tenir els seus fruits i al cap d'unes setmanes ja entrava per l'antiga porta de Ràdio Sant Cugat.

Ràdio Sant Cugat llavors era un cau desconegut per mi. Els caps de setmana amb l'equip d'esports van començar a formar part també de la meva vida.

Ara, tres anys després, segueixo encara als caps de setmana amb l'equip d'esports, amb alguna petita diferència. Sóc l'única dona que forma part d'aquest petit 'club'. I això com us podeu imaginar té els seus avantatges i inconvenients. Aguantar tants homes junts i en ple estat d'eufòria és una experiència dura. Sort que l'Anna González em regala una companyia i un gran suport. Sort que Romerito també creua la porta de la ràdio els caps de setmana moments abans d'anar cap a l'Auditori. Sort que tots ells s'han convertit en cinc personetes importants que, al cap i a la fi, també es fan estimar.

A tots ells, un petonet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.