Juanito García

A cau d'orella

Publicat el 10/abr/08 per Silvia Gonzalez

Tothom que conegui el Joan sap que tard o d'hora provarà el seu esmolat sentit de l'humor. Sort que el nano ho fa de bona fe, perquè sinó 'ens enfonsaria a la misèria'.

Ahir ja vau tenir l'oportunitat de comprovar com 'les gasta' l'amic Joan en aquesta secció. O sigui que avui, una mica més de Garcia intravenós.

El noi 'esportiu' de l'emissora seu en el lloc més estratègic de la redacció, un espai des d'on esguarda tot el que passa a Cugat.cat. Té una capacitat d'observació equiparable als mussols de La Floresta, però el que més sobresurt del Joan és una vis còmica innata que ja voldrien Tip y Coll, Eugenio o Gila.

Tot i que la seva xerrera crònica treu de polleguera a més d'un, els monòlegs humorístics del Garcia són impagables i insuperables. Velocitat de pensament, enginy i paraula per tirar mitja redacció per terra, tots petant-se de riure. L'altre dia estava de vacances i em vaig perdre una de les seves 'intervencions'. Quina ràbia! Sort que fa cinc anys vaig tenir el plaer d'escoltar la contra-crònica que el Garcia va fer de la nit electoral. Un momentàs!

Però, a més, el Juanito té carburant per fer més coses. Ha creat un idioma propi, un argot que incideix en la realitat que l'envolta i transforma els seus protagonistes en personatges, en caricatures simpàtiques del que són. No ets ningú si en Joan no t'ha col.locat un àlies i l'alineació, no hi són tots, és la següent:

Starring - Carme Reverte com 'Weber'

Co-starring Xavier Fornells com 'Fornells Poltrona'
Joanmi Fernández com 'Mimimi'
Pep Gimeno com 'Solmanía'

and.... Anna González com 'Pijis Mijis'
Raül Orgales com 'Horgalets de Pierola'
Sílvia González com 'la chunga de Rubí'
Marc Sala com 'el jersei de l'àvia Remei'

Special Guest Starring

Cristina Martínez com 'Cristina Martíiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinez'

Fer riure, senyors, té la seva ciència.