Juanito García


  • Comparteix:

Tothom que conegui el Joan sap que tard o d'hora provarà el seu esmolat sentit de l'humor. Sort que el nano ho fa de bona fe, perquè sinó 'ens enfonsaria a la misèria'.

Ahir ja vau tenir l'oportunitat de comprovar com 'les gasta' l'amic Joan en aquesta secció. O sigui que avui, una mica més de Garcia intravenós.

El noi 'esportiu' de l'emissora seu en el lloc més estratègic de la redacció, un espai des d'on esguarda tot el que passa a Cugat.cat. Té una capacitat d'observació equiparable als mussols de La Floresta, però el que més sobresurt del Joan és una vis còmica innata que ja voldrien Tip y Coll, Eugenio o Gila.

Tot i que la seva xerrera crònica treu de polleguera a més d'un, els monòlegs humorístics del Garcia són impagables i insuperables. Velocitat de pensament, enginy i paraula per tirar mitja redacció per terra, tots petant-se de riure. L'altre dia estava de vacances i em vaig perdre una de les seves 'intervencions'. Quina ràbia! Sort que fa cinc anys vaig tenir el plaer d'escoltar la contra-crònica que el Garcia va fer de la nit electoral. Un momentàs!

Però, a més, el Juanito té carburant per fer més coses. Ha creat un idioma propi, un argot que incideix en la realitat que l'envolta i transforma els seus protagonistes en personatges, en caricatures simpàtiques del que són. No ets ningú si en Joan no t'ha col.locat un àlies i l'alineació, no hi són tots, és la següent:

Starring - Carme Reverte com 'Weber'

Co-starring Xavier Fornells com 'Fornells Poltrona'
Joanmi Fernández com 'Mimimi'
Pep Gimeno com 'Solmanía'

and.... Anna González com 'Pijis Mijis'
Raül Orgales com 'Horgalets de Pierola'
Sílvia González com 'la chunga de Rubí'
Marc Sala com 'el jersei de l'àvia Remei'

Special Guest Starring

Cristina Martínez com 'Cristina Martíiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinez'

Fer riure, senyors, té la seva ciència.



  • Comparteix:

COMENTARIS

No m'he pogut estar de comentar aquesta notícia perquè a més de ser amic de molts de vosaltres sóc company del Juanito a la televisió. La meva persona ha estat patint contínus atacs d'alienatge, sobretot des del primer dia que vaig conèixer al Juanito. Aquell dia va començar el meu periple a l'esport local i la persona que més m'ha ensenyat em va batejar com a Ernesto Sáenz de Buruaga. Com molt bé diu la Sílvia, si hi ha una cosa de la que disposa el nostre estimat Juanito és humor i capacitat per canviar-te un mal dia en un bon dia. Això en un company de feina és una qualitat indispensable y molt agraïda per tots els que et coneixem. Per aquest motiu l'Ernesto Sáenz de Buruaga o Noi de la Farga es suma a l'agraiment per la forma de ser d'un company genial, d'un amic i d'un mestre tant a nivell professional com personal. Molta sort Juanito i gràcies per tot! El teu alumne, Ernesto Sáenz de Buruaga o Noi de la Farga (Joan Muro)

Buruaga o el noi de la Farga. Enviat el 10/abr/08


M'ha agradat de trobar aquesta notícia Sílvia. Jo recordo la contra crònica de la nit electoral, o si més no, la d'unes eleccions municipals on el Juanito ens havia donat un cop de mà a l'equip d'informatius i havia estat a la seu d'UNIS. També recordo altres monòlegs amb els quals el Joan ens deleitava a les noies d'informatius per la tarda (que, en aquell temps, érem bàsicament tu i jo). Començaves a riure i no podies parar! I com feia enfadar al Fabri!! El feia escridassar de valent. Com diu el noi de la farga, jo també estic molt agraïda d'haver coincidit amb vosaltres. Una abraçada!

Eugenia Martínez de Irujo. Enviat el 10/abr/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.