Tot sobre la motxilla del Miquelet


  • Comparteix:

Amics i amigues seguidors i seguidores de les meves escasses reflexions a l'espai Cau d'Orella del diari electrònic Cugat.cat, avui us presentaré un objecte que ha passat a ser protagonista a la nostra humil redacció: la motxilla del Miquelet. Per a tots aquells que no el conegueu, el Miquelet és el becari de musicals, el més jove de la casa. De la seva motxilla ara us en parlaré.

Darrera de diferents xapes multicolor vuitanteres heretades de la més estricta tradició punk-rock i decorada amb pegats heavy-metal d'AC/DC més típics de la 'jupa' de cuir d'un motorista dels Àngels de l'Infern, que de la motxilla d'un universitari, va aparèixer un dia a la redacció de Cugat.cat la motxilla del Miquelet. En un primer moment no vaig parar atenció en el curiós accessori del 'nou becari' més que per la seva estètica, que em traslladava directament a la meva més tendra joventut. Amb el temps he anat descobrint que la motxilla del Miquelet és capaç de prendre el protagonisme i fer-se un lloc en la meva rutina diària, com si fos un dels meus companys de feina.

Cada matí arribo a la redacció amb les primeres llums del dia i quan sec a la meva cadira 'ella' no hi és. Normalmet arriba més tard, en bicicleta i acompanyada del seu suposat propietari (ara no se qui pertany a qui) en Miquelet. En silenci i mentre no paro atenció, ella pren posicions i només m'adono de la seva presència quan ja s'ha interposat entre el meu calaix i jo. Apartar-la i recordar-li al Miquelet que aquell no és precisament lloc per deixar la motxilla s'ha convertit ja en més que una tradició, però 'ella' no es dóna per assabentada i cada dia m'impedeix, com a mínim per uns segons, agafar les meves eines de feina.

Les primeres vegades que es va donar aquesta situació vaig deduir per llògica que era en Miquelet qui deixava la motxilla en un lloc inadequat i la meva reacció va ser fer explicita la meva queixa a qui creia era el culpable. La resposta del Miquelet va ser que ell mai deixa la seva estimada, i ara també adorada per mi, motxilla davant del meu calaix i que és el primer sorprès de que sempre aparegui al mateix lloc. La meva conclusió ilògica i poc fonamentada és que la motxilla té vida pròpia i s'hi troba bé a la part frontal d'una de les calaixeres de la taula de programes.

No pateixis Miquelet, si 'ella' està bé allà, jo ja m'apartaré per fer-li un lloc. 'Ella' és el primer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.