Les noies del Valldoreix com a exemple


  • Comparteix:

És diumenge i toca reforçar els serveis informatius per fer una bona cobertura de la Marxa. Has dormit poc, gairebé gens, però avui hi ha un fet que et fa més fàcil aquest esforç: l'equip d'handbol on col·labores amb un altre company i amic de la feina ha guanyat el seu partit.

Vas començar la temporada a Cugat.cat i, en paral·lel, vas iniciar una altra temporada al sènior femení Club Handbol Lubesa Valldoreix. El Ramon, que dirigeix l'equip a l'estil Helenio Herrera, et va enredar – sense gaires dificultats, diguem-ho tot – perquè fessis de delegat del grup.

És un grup de noies que, cada dilluns i dimecres a les deu de la nit, entrenen al pavelló de Valldoreix. Totes combinen la seva afició amb els estudis i/o la feina, perden hores de son – moltes es lleven a les sis del matí per anar a estudiar o a treballar – i no deixen aquest esport encara que els resultats siguin adversos. Una part d'elles ja acumula experiència en aquest esport, però les altres tot just han començat a jugar aquest any. Unes hi posen la il·lusió de qui debuta i unes altres tiren del carro en la seva qualitat de veteranes, però cap d'elles resta en el resultat final: totes sumen per aconseguir la victòria.

Quan hi penses, t'adones que a Cugat.cat passa més o menys el mateix: els becaris aporten il·lusió i ganes d'aprendre, mentre que els ja llicenciats donen experiència i consells. Si fa no fa, la fórmula és similar a la del sènior femení del Valldoreix: sempre sumar, mai restar. Al cap i a la fi, periodisme i esport no es diferencien gaire. Només amb una bona feina d'equip es poden aconseguir resultats. Força Valldu i força Cugat.cat!

PS Seria injust no citar la Marina en aquest article. Guanyem sempre que ens ve a veure. No hi hauries de venir més sovint, Romerito?



  • Comparteix:

COMENTARIS

Article quasi perfecte (només hi ha un error). En Ramon, més que un HH és un tècnic tipus el de l'hoquei patins del Barça (Quim Paüls). De fet, jo el rebatejaria com a Ramon Baüls

Mourinho. Enviat el 7/abr/08


Sens dubte un gran grup tècnic, el que dirigeix l'Handbol Valldoreix femení... Llàstima que, com a tots els camps, sempre hi ha un prepotent Mourinho fent la mosca, pagant els seus frustrats anhels de jugador... Som-hi noies!!!

Hatori Hanso. Enviat el 7/abr/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.