L'aigua aixeca passions

A cau d'orella

Publicat el 2/abr/08 per Mar Castro

L'aigua està esdevenint el tema de la temporada a molts mitjans de comunicació. Fa temps que anem sentint la problemàtica que hi ha en aquest país amb l'escassetat d'aigua, perquè aquí la pluja no sap fer acte de presència com cal.

Sant Cugat és, de tant en tant, notícia a nivell nacional i estatal per coses com el Mosquit Tigre, Torre Negra, Collserola o els porcs senglars. Aquesta setmana ho ha tornat a ser, però per l'aigua.

Cugat.cat va obrir la seva portada dilluns amb la notícia de que una promotora de Sant Cugat seria el primer cas de sanció a Catalunya per saltar-se el decret de sequera d'aigua perquè havia omplert la piscina quan no es podia. A les 6 del matí ja era notícia aquí a casa nostra. Abans de les 8 això ja va ser un no parar de trucades.

Tots els mitjans de comunicació catalans van trucar-nos per saber on era exactament aquesta piscina, quin era el nom de l'empresa, etc., etc. Vaig estar agafant trucades tot el matí intentant respondre totes les preguntes que em feien desde TV3, TVE, Europa Press, El Punt, Ràdio 4, Catalunya Ràdio, i un llarg etcètera de mitjans.

Preguntes, que per cert, tampoc sabíem gaire nosaltres perquè el govern municipal no ha volgut especificar.