Els clàssics

A cau d'orella

Publicat el 25/mar/08 per Anna Bernadó

La Magda crec que no va trigar ni 15 minuts en baixar des de Mira-sol fins a la ràdio... i tot per una mona de xocolata! Convocatòries com les del programa 'Xocolatta per Tutti', que aquesta casa ha ofert aquest dilluns, són les propostes 'made in Cugat.cat' que tenen més èxit.

Un altre exemple d'aquesta marca de la casa és el 'Roda d'Amics', un dels programes amb més fans de l'emissora municipal. Tant el 'Roda d'Amics' com el 'Xocolatta per Tutti' aconsegueixen que bullin els telèfons de l'estudi 1 de Ràdio Sant Cugat. Això sí, no he vist persona més pacient i rigorosa a l'hora d'agafar el telèfon i despatxar les trucades com el Juanmi.

Servidora, que ha viscut el programa d'aquest dilluns des de la cadira d'informatius, ha obtingut una òptica curiosa del matí del dilluns de Pàsqua. Quin altre programa aconseguiria que a les 10.40 minuts aparegui la Magda de Mira-sol com si anés a un sopar d'etiqueta, o que a les 10.50 apareguin dos nens amb sa mare vestits de casament. O rebre una visita a mig matí que porta fulles seques dels arbres. I tot per una mona de xocolata!

Si el Juanmi ha estat distret, el Nacho no es pot queixar. Al llarg de tot el matí, anava veient com tots aquests personatges s'asseien al seu costat a l'estudi, entre pregunta i pregunta i opció A, B i C.

Si alguna cosa no falla a aquesta casa són els clàssics 'made in Cugat.cat'; programes d'eleccions, cavalcada de Reis, Festa Major, i 'Xocolatta per Tutti', que fan que aquestes quatre parets tinguin vida pròpia, caràcter, i molta, molta il·lusió.