Escolto una veu que no sona

A cau d'orella

Publicat el 19/mar/08 per Joanmi Fernandez

Quants de vosaltres heu tingut problemes alguna vegada amb el telèfon mòbil? Imagineu que heu de comunicar alguna cosa important a la vosta promesa i no teniu cobertura! O pitjor encara, us heu quedat tancats en un ascensor a les quatre de la matinada i no podeu trucar ni als bombers. Amics, aquestes coses passen perquè la tecnologia no és perfecte.

Els dos supòsits d'abans pertanyen al reducte de la vida quotidiana. Si aquests problemes els traslladem a un mitjà de comunicació -sí, parlo de Cugat.cat- poden passar dues coses. La primera, que la teva professionalitat davant d'un entrevistat es veu perjudicada per l'aparetet dels pebrots mentre el periodista espetega: "em sents, ara, un moment, em moc una mica, em sents bé, no". La solució? Busques en el bar més proper un telèfon fix, o pitjor encara, et dirigeixes a l'entrevistat i li dius: 'seria tan amable de deixar-me el mòbil'. I és clar, l'home -o la dona- comença a suar pensant-se que li arribarà la factura de l'any. Per sort un bon periodista reacciona a temps i assegura a l'entrevistat que algú trucarà des de l'estudi. Respira tranquil.

La segona situació, molt més còmica, és quan el teu aparell té cobertura al 100% però a l'estudi central de Ràdio Sant Cugat algú ha canviat una configuració que no permet al locutor escoltar al reporter i saber què caram passa a Valldoreix. Escolteu amb atenció:

Mar Castro i Sílvia González

Bon dia Mar, bon dia Sílvia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Insisteixo, sort que la tecnologia, en general, no és perfecte. Què seria de nosaltres sense aquestes paròdies?