Sílvia al quadrat

A cau d'orella

Publicat el 20/mar/08 per Silvia Ferrer

Els pros i els contres de dir-te com la teva cap.

Els capricis de l'atzar han fet que amb els centenars de milions de noms que hi ha al món, hem anat a coincidir dues 'Sílvies' en un mateix lloc de treball. Això genera una situació curiosa al principi, però un xic emprenyadora a mesura que passa el temps.

Per exemple, els convidats, oients o persones que truquen a la ràdio, amb tota la bona fe del món, demanen per la Sílvia. 'Quina?' diu el Fabri, 'doncs no ho sé... la del magazín...' i ja hi som!.

Les dues 'Sílvies' som del magazín!! I el Fabri, que no es caracteritza per tenir una gran paciència, decideix passar la trucada a la primera que agafi el telèfon, que acostumo a ser jo (la Ferrer). Llavors la persona en qüestió, convençuda que parla amb la Sílvia González (presentadora del Magazín) deixa anar un discurs com si no fos la primera vegada que parla amb aquella persona: 'Què tal guapa?', 'Com va la feina?', 'No et vaig veure l'altre dia a tal acte...' i després de molts intents de rectificació... dimiteixo. Sí, haig de reconèixer que alguna vegada, m'he fet passar per ella i els segueixo el fil. No amb mala intenció, només amb l'objectiu de no marejar-los més i prendre nota del que li volen comunicar a la Sílvia González.

D'aquesta manera, per uns instants, la González i la Ferrer passen a ser una mateixa persona.