Després de la tempesta... arriba la calma. O això diuen.

A cau d'orella

Publicat el 14/mar/08 per Cristina Martinez

Durant les darreres setmanes la ràdio, bé per dir-ho correctament, la productora, ha viscut un ritme trepidant de treball. I és que hem suportat ni més ni menys que la tempesta electoral!

Han estat unes setmanes carregades de corredisses, d'anar a 200 per hora, de fer de 'vespas', unes setmanes plenes de lleganyes al matí i ulleres i bosses als ulls durant tot el dia, però ho hem suportat. Ha passat el temporal i ara ens toca la calma, no?

Crec que sóc una de les primeres afortunades en gaudir d'uns dies de descans (també seré la primera en retornar a la feina no us penseu!) Espero que quan torni no estigui tot canviat com l'última vegada que se'm va ocórrer marxar quatre dies i em vaig trobar la redacció cap per avall!

Bé, sigui com sigui el que si que estic segura és que després d'aquesta 'santa setmana' d'una mica de 'tumbona' o de sofà, les piles es tornaran a posar a mil. Està clar que seguirà havent-hi feina, que ja va bé perquè és el que ens agrada, però amb unes quantes hores més de descans i de ment en blanc a l'esquena no es farà tan feixuc. Així que a tots i totes, ànims! Que després de la tempesta, arribarà la calma!