El pitjor butlletí del dia

A cau d'orella

Publicat el 17/mar/08 per Marc Texidó

Quan arriben les cinc de la tarda l'Èric Jiménez i un servidor ens trobem a l'estudi 1 de Cugat.cat. Aquella trobada ja acostuma a començar en moltes ocasions amb un somriure de complicitat i cada un dels dos pensa a veure quantes vegades s'equivoca avui el Marc.

Des del meu punt de vista, el butlletí de les cinc és el pitjor del dia. Arribes de fer, sí es que has tingut temps, la migdiada i la vocalització és nul·la. Que el butlletí de les cinc ja té un antecessor és evident. Qui de la redacció de Cugat.cat no coneix el terme 'Rufiades'?. És difícil no cometre algun dels típics errors a aquella hora.

No és que amb aquest 'a cau d'orella' m'estigui intentant excusar però és que no és gens fàcil aquesta tasca. Intentin vostès llegir un text a les cinc de la tarda un cop s'aixequen de la migdiada i entendre aquell pobre noi que intenta explicar que passa a Sant Cugat en quatre minuts.

I la pregunta clau és, i no ho dic per l'Èric, que a les cinc sempre hi és puntual, vindrà algú de l'equip d'esports a fer el butlletí? És que, com diu la Marina Romero, les dues redaccions han de ser amigues. I sinó, mala sintonia amics.

P.D: Marina com t'ho fas per ser protagonista a molts 'a cau d'orella'?