Carta del Cos de Bombers del Parc de Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal

Cartes dels lectors

Publicat el 26/mar/14 per Bombers Sant Cugat

Benvolguts/des polítics i mitjans de comunicació. A dia d'avui ja esteu tots assabentats de les mancances estructurals que hi ha al Parc de bombers que cobreix els vostres municipis. El quadrant de sota marca els sota-mínims que hi ha hagut al Parc durant el mes de febrer. Recordeu que els mínims de parc és de 5 bombers per a 172.000 habitants.

El conseller Espadaler digué en seu parlamentària que no hi havia mancances estructurals al cos de bombers. Amb l’objectivitat del quadre del present escrit, queda en entredit l’afirmació del conseller. També queda en entredit la seva rigorositat en el moment de defensar la total i eficàcia estructural del cos de bombers de la Generalitat.

Sense cap més altra particular, ens acomiadem els Bombers de Guàrdia del dissabte dia 25/03/2014. Per a més informació podeu demanar pel Bomber Marc Guix i Areny i Fernando Borrego (representants delegats sindicals de CCOO), i/o pel Josep Maria Esquirol de Arteaga.

-1 de febrer de 9 matí a 16:30 érem tres bombers i a partir de les 16:30 quatre bombers. Totes les 24 hores de guàrdia per sota dels mínims establerts per la mateixa Direcció General.

-10 de febrer Tota la guàrdia varem ser quatre bombers

-15 de febrer Tota la guàrdia varem ser quatre bombers

-25 de febrer de 7 del matí fins les 19 de la tarda varem ser quatre bombers.

Gràcies per tot.

Marc Guix i Areny, Fernando Borrego i Josep Maria Esquirol de Arteaga, representants sindicals