Es troba la vara de comandament de la ciutat abandonada a prop del Monestir

Cartes dels lectors

Publicat el 5/mar/14 per Comissió Carnaval

Aquest dimecres s'ha trobat la vara de comandament que donava el poder de governar la ciutat al Gall de Carnaval, a prop del Monestir. Després d'uns quants dies de festa, gresca i xerinola per tota la ciutat, operaris de l'Ajuntament de Sant Cugat han trobat abandonada la vara de comandament que dóna el poder de governar la ciutat a qui la tingui.

Aquesta vara, que el gall va prendre a l'alcaldessa el Dijous Gras, ha servit perquè els santcugatencs i santcugatenques hagin pogut gaudir d'uns dies de molta festa. Fonts de la Comissió de Carnaval no s'expliquen perquè el Gall ha acabat prenent la decisió de tornar el poder 'si 'ha quedat demostradíssim que els nivells de participació de l'edició d'enguany mostren la voluntat de tots els santcugatencs i santcugatenques a fer festa permanent'.

Ara que la vara ha tornat a mans de l'Ajuntament, l'ordre torna a governar la ciutat i Mercè Conesa recupera l'alcaldia. Sembla que el Gall, que ha declinat fer declaracions, hauria posat seny i hauria decidit donar per acabats els dies de Carnaval. Ningú creu que se'l torni a veure fins a la Festa Major d'aquest 2014.

Comissió de Carnaval Sant Cugat