Ja han trobat la petita Lana

La gossa perduda, Lana / Foto: Associació Els Nostres Petits

Cartes dels lectors

Publicat el 8/gen/14 per Maite - Els Nostres Petits

Ens alegra molt dir-vos que ahir a la nit Llana va tornar per si sola a casa, us agraïm de cor tota la vostra implicació en la seva difusió. Gràcies a tots vosaltres es va mobilitzar Sant Cugat i van haver-hi molts voluntaris que sense conèixer-nos ens van ajudar en la seva recerca. Volem fer un esment especial a la seva casa d'acollida que s'ha bolcat molt en la seva recerca, ara ens toca buscar-li una família definitiva que cuidi d'ella per sempre.

Llegix la carta que va escriure l'Associació Els Nostres Petits per buscar la Lana

Som els voluntaris que formem l'Associació Els Nostres Petits i us escrivim aquesta carta per demanar que ens ajudeu a trobar a la petita Lana que es va perdre el dimarts dia 7 de gener al migdia al parc de la Pollancreda a Sant Cugat. La Lana va escoltar un soroll, es va espantar i va donar una forta estirada i sortint fugint amb la corretja i tot.

Hem estat buscant-la amb molta insistència, però la nit se'ns ha tirat damunt i no hem pogut trobar-la. Avui amb la llum del dia tornarem i demanem que tot el que pugui venir a col·laborar en la recerca que s'animi i vingui amb nosaltres.

Lana és una gossa mestissa de vuit mesos que pesa uns nou quilograms, té el pèl curt en color marró claret i és molt poruga, així que és molt important localitzar-la aviat. Ha d'estar molt espantada i sospitem que s'ha amagat en algun lloc, la zona és boscosa i això dificulta la seva localització.

Creiem que està a la zona de la riera que va a la Hípica, per favor tot el que pugui col·laborar i venir a buscar-la que es posi en contacte amb nosaltres escrivint un email a: elsnostrespetits@gmail.com o posant-se en contacte amb nosaltres per telèfon o Whatsapp 635 489 305.

Hem notificat la seva perduda a la policia i els veterinaris de la zona estan avisats també. Per favor si la trobes posa't en contacte amb nosaltres o porta-la a la comissaria més propera o a un veterinari de la zona.

Moltes gràcies per la teva col·laboració,

Associació Els Nostres Petits