'Servicio de Recogida de animales', resposta del regidor Joan Puigdomènech

Cartes dels lectors

Publicat el 29/jul/13 per Joan Puigdomènech

Senyora Teresa, D'entrada vull agrair-li la seva predisposició a atendre a un animal en condicions extremes. La seva actitud l'honora.

Pel que fa a l'experiència particular que ens descriu, com a regidor de Medi Ambient, i per tant responsable final del bon tracte als animals, li prego que ens disculpi per una actuació que no s'avé a la seva sensibilitat.

Segur que vostè comprendrà que, en el dia a dia, la Policia Local ha d'atendre a qüestions molt diverses i que, segurament, fa que acudir a la circumstància que ens descriu no fos duta a terme amb la delicadesa que la situació requeria.

Imagino que en veure l'animal en l'estat lamentable en què es trobava, van donar per fet que es feia càrrec que caldria practicar-li l'eutanàsia pel bé del pobre animal i no van creure necessari trucar-la.

En qualsevol cas li prego que ens disculpi i cregui que farem tot el possible per millorar en aquests aspectes que ens assenyala.
Agraït pel seu comportament amb els animals, desitjaria que cada vegada més els ciutadans de Sant Cugat tinguem un comportament similar.

Atentament,

Joan Puigdomènech
Regidor de Medi Ambient i Polítiques Ambientals
@ JoanPuigdomenec