'No és l'orgull, és la Gestió Ciutadana' (en resposta a José Miguel Garanto)

Cartes dels lectors

Publicat el 9/abr/13 per Dissidència Sònica

Una primera puntualització: Dissidència Sònica no té com a propòsit ajudar els grups. Dissidència Sònica és un espai de participació política que els músics de Collserola tenen com a eina per a defensar els seus més que legítims interessos. L'Ajuntament porta molts anys en una croada ideològica per imposar com a únic model possible, la gestió privada i financera de tot el que afecta la ciutadania, un model que prima els costos i els marges de benefici per sobre de tot i que s'ha demostrat ineficaç en matèria cultural i criminal en els àmbits de la vivenda, la salut i l'educació.

En aquesta línia, l'Ajuntament considera que el conveni amb la discoteca Hoboken cobreix les mancances històriques en matèria musical i esborra de l'agenda política la reivindicació històrica d'un espai musical de gestió ciutadana, senzillament perquè creu en l'empresa privada i no en la ciutadania.

José Miguel Garganto hauria d'entendre que el conveni que l'empresa per la qual treballa té signat amb l'Ajuntament, converteix Hoboken en una part interessada en el contenciós i mereixedora del Boicot Informatiu que Dissidència manté.

Garanto no es pot queixar d'un boicot amb un perfil tan suau: http://dissidenciasonica.wordpress.com/boicot-a-hoboken/

Tan sols demanem a la gent i a les bandes que s'informin i que actuïn en conseqüència. Nosaltres reivindiquem el poder que la implicació de la gent representa per la cultura i cada dia estem més convençuts que aquesta és la sortida a aquesta estafa que alguns anomenen crisi. Garanto s'hauria de preguntar perquè front al poder empresarial d'Hoboken i al poder institucional de l'Ajuntament, un poder ciutadà tan modest en els nombres com Dissidència Sònica és capaç de presentar una proposta musical més engrescadora.

Garanto s'hauria de preguntar què és el que fa que ell, amb un sou i amb dedicació plena, només hagi tingut energia per a fer un copy paste del que ja ens va dir fa uns dies, per a publicar aquesta carta a Cugat.cat sense aportar cap argument nou. Per contra, nosaltres ens prenem seriosament els seus arguments i dediquem els nostres esforços a presentar els nostres arguments cada cop que algú ens interpel.la.

Les bandes i el públic que estan renunciant a 'consumir' música a Hoboken, no ho fan perquè Dissidència Sònica estigui desprestigiant Hoboken, ho fan perquè creuen que tenim raó.

Dissidència Sònica
Sindicat de músics de Collserola i TOT!