Carta de resposta a Carlos Heredia Sancho


  • Comparteix:

Benvolgut senyor Heredia, des de l'Ajuntament i els seus serveis estem plenament compromesos amb la llengua catalana i el seu ús.

De fet, en aquest mandat comptem amb una àrea específica de política lingüística a tal efecte. Pel que fa al cas al qual vostè es refereix, val a remarcar que parlem d'una intervenció en un accident de trànsit amb ferits greus i, per tant, d'una situació complicada per a tots els serveis de seguretat i emergències que hi van treballar. En un cas així, és necessari que l'espai d'actuació estigui protegit i diverses persones estaven a la zona d'actuació dels serveis d'emergència. És per això que des de la Policia Local es va requerir que deixessin espai lliure per als equips que treballaven en l'accident. Els cossos d'emergència i seguretat sempre treballen amb la voluntat d'oferir el millor servei, a vegades en el marc de situacions tenses i complexes.

Resto a la seva disposició,

Bernat Picornell és tinent d'alcaldia de Seguretat



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sr Picornell Em sembla que la queixa no era només pel fet de deixar espai per treballar... hi ha també un tema de llengua (la resposta de l'agent "per què he de parlar en català" no sembla massa adient) i un tema de "formes" de tractar les persones.

Santiago Centelles Cervera. Enviat el 22/nov/23


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.