Policia Municipal de Sant Cugat: millorable


  • Comparteix:

Recentment, hi ha hagut un accident a l'avinguda Rius i Taulet en què una moto ha topat amb un vianant. Passats els fets hi havia tres persones que estaven mirant en silenci el succeït quan de cop se'ls hi acosta un policia municipal i sense cap altra paraula els hi diu '¿quieren que les traigamos palomitas?' Sorprès per aquesta actitud de falta de respecte una d'aquestes persones li diu 'ho pots dir en català?'. El policia respon 'Sí puedo decirlo en catalán, però no lo haré, ¿por qué he de hacerlo?'. I la referida persona li diu: 'perquè estem a Catalunya'.

S'acosta un altre policia empenyent lleugerament a la persona perquè es retirés dient-li que eren moments de tensió, mentre que el seu company cridava frenèticament que si se'l volia denunciar el seu número era el xxx.

Primer de tot, la policia municipal no està capacitada per a gestionar la seva pròpia tensió en moments especials. Segon, la policia no està formada per adreçar-se educadament a la gent com servidors públics que han de ser? Tercer, aquesta actitud prepotent del referit membre malmet la imatge de la mateixa policia municipal, i en conseqüència la imatge de l'ajuntament i de la ciutat de Sant Cugat. Quart, la policia no ha de tenir més cura de l'idioma propi de Catalunya?

Si nosaltres els ciutadans callem i no denunciem aquest tipus de situacions el que fem és ser còmplices de la desídia i degradació de la ciutat i del país. Les coses s'han de fer bé.

Carlos Heredia Sancho

CONSULTA LA RESPOSTA DEL TINENT D'ALCALDIA DE SEGURETAT, BERNAT PICORNELL



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.