Sr. alcalde, ni mentiders, ni ximples


  • Comparteix:

Herrada escolta la intervenció a l'audiència pública del ple d'octubre per part dels signants del manifest contra el seu càrrec / Foto: Cugat Mèdia

Herrada escolta la intervenció a l'audiència pública del ple d'octubre per part dels signants del manifest contra el seu càrrec / Foto: Cugat Mèdia

Algunes consideracions sobre el nou càrrec de comissionada per a les relacions amb Valldoreix. Ens referim a la seva intervenció en l'audiència pública del 16 d'octubre en resposta a la persona que va llegir el manifest en representació dels més de 500 signants demanant-li que tiri enrere el càrrec de comissionada per Valldoreix. Ens diu que els sis punts del manifest contenen moltes falsedats, i deixa entendre que hem estat víctimes d'una informació tendenciosa per part dels promotors.

Hem escoltat atentament la seva intervenció. L'única falsedat que esmenta de manera concreta és que la tasca de la Comissionada no és d'intermediació, si no que és d'assessorament a l'alcalde sobre els temes de Valldoreix. I ens preguntem si es de rigor concentrar en aquesta qüestió interpretativa - motivada per la manca de definició d'aquest lloc de treball - les moltes falsedats que diu i repeteix que conté l'escrit, perquè no n'hi ha cap altre en els altres punts del manifest que vau llegir.

Vostè equipara aquest assessorament a altres assessoraments de què disposa l'alcalde per altres temes relacionats amb els barris de Sant Cugat, realitzats per tècnics o càrrecs electes, quan la Sra. Herrada no és ni una cosa ni l'altra.

El cert és que la persona anomenada pertany al seu partit polític, Junts, per tant, el càrrec que li heu donat es un càrrec polític, i l'heu justificat "perquè en sap molt de Valldoreix". Com que aquesta definició es especialment inconcreta ens remetem a la llei de contractes de l'administració pública que se centra especialment en garantir la capacitat del contractant.

No veiem que aquesta condició garantista es compleixi en les seves pròpies paraules quan vostè explica la llarga llista de coses pendents que cal fer a Valldoreix que tenen damunt la taula vostè i el president Sr. Cortés. Moltes d'elles que haurien d'haver-se realitzat fa més de 10 anys. La urbanització de l'avinguda de Baixador, la plaça de la centralitat i el Casal de cultura, la destinació de les infraestructures de la Masia del Montmany, que donin servei a la gent de Valldoreix, amb l'quilibri econòmic necessari, entre moltes altres.

Doncs seguim apreciant, i ens preocupa, que l'Auntament de SanCugat es gasti 40.000 euros en una persona que l'ha d’assessorar sobre aquells temes que no ha estat capaç de tirar endavant durant els molts anys com a vicepresidenta i altres com a presidenta en funcions de Valldoreix. I considerem també que una persona que ha estat la rival política de l'actual president Sr. Cortés, sigui la persona més indicada per millorar les relacions entre les dues administracions.

Cordialment,

Les entitats signants contra la destitució de Susana Herrada com a Comissionada per a les Relacions amb Valldoreix de l'Ajuntament que han signat aquesta carta són Valldoreix Cultural i Plural, Acció Cultural Valldoreix - ACV, Associació Gent per Valldoreix - GxV, Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix - AVVPV, Associació de Veïns La Serreta Bosc d'en Saladrigues, Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix - APVV i Associació de Veïns Ca N'Enric La Miranda - AVVCELM.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.