Resposta al senyor Fouquet


  • Comparteix:

En primer lloc celebrar que el senyor Fouquet hagi posat a parir al partit guanyador de les eleccions municipals a Sant Cugat. Que el senyor Fouquet parli d'antipolítica em resulta graciós per no dir decebedor. Un partit com els comuns que van ser els pioners del 'jarabe democrático'. Una formació formada per un senyor que deia que era una pena que s'haguessin de fer escarnis. Vergonyós.

Una formació que va impulsar la llei més lamentable del segle XXI a la política espanyola: la llei del sí es sí. Una llei en la que si un home estava condemnat per violar a la teva mare es veuria beneficiat gràcies a la "magnífica" ocurrència de la faraona espanyolista de la Montero.

Tinc confiança en que el seu grup municipal faci una oposició constructiva. He vist al seu portaveu en algun ple i crec que és un digne rival polític. En qualsevol cas seguiré amb molta atenció la seva activitat política durant aquest mandat.

LLEGEIX L'ARTICLE D'ÀLEX FOUQUET

JOSEP ARCAS



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.