Carta oberta a l’Hospital Clínic de Barcelona

Cartes dels lectors

Publicat el 18/set/17 per Josep Canals

Jo vaig viure l’atemptat del mes d’agost a Barcelona des de l’Hospital Clínic, on estava ingressat per un trasplantament de fetge. Un magnífic equip mèdic em va assistir, donant-me una nova vida d’una qualitat superior a la que fins aleshores tenia.

Avui, quan fa un mes de l'operació, tinc una nova vida i el que a mi em sembla que és un miracle fet realitat, a l’Hospital Clínic és la realitat del dia a dia. Fets com aquest són els que ens fan rumiar i pensar en la grandesa d’unes persones que sembla que no facin més que d’altres persones que treballant en la seva feina. Però, compte, la feina d’aquests professionals és ni més ni menys la de salvar el màxim nombre possible de vides, si n’hi ha la possibilitat, i en el meu cas, ha estat així.

Una de les coses a les quals més he pensat des del començament de la malaltia ha estat el tracte que sempre he rebut en les freqüents visites que he hagut de fer als metges de l’Hospital Clínic. Un equip de professionals admirable en tots els sentits, que sempre ha tingut aquella paraula, aquell gest, cap un malalt com jo sóc. En processos de malaltia llargs i difícils com ha estat el meu, m’ha estat de gran ajut el tracte que he rebut i ho vull dir per tot el que això ha representat per a mi.

Amb aquesta carta oberta voldria agrair públicament els serveis rebuts per part de tot el personal del Clínic: metges, tècnics, infermeres, auxiliars i tot el personal del centre pel tracte humà, sempre afable i proper que m'han dispensat durant la meva estada a l'hospital.

He de confirmar públicament que la Sanitat catalana (malgrat les retallades) funciona i és capdavantera en tecnologies a àmbit mundial, i que continuem essent líders, al mateix nivell, en trasplantaments d’òrgans com el que m’ han fet a mi.

Agraït infinitament.

Josep Canals