Clubs de cànnabis

Cartes dels lectors

Publicat el 22/jul/15 per Ferran De Juan

En principi, fer esment que no estic en contra dels clubs de fumadors de cànnabis. És una activitat legal segons normativa de la Generalitat i no hi ha res a dir. Que cada un faci amb el seu cos el que cregui més convenient.

Des de l'associació de veïns de Can Magí, ens oposem a l'obertura d'aquesta activitat o club de cànnabis en els locals del carrer Adrià Gual del nostre barri per diferents motius. Ja tenim un club de fumadors al barri just davant d'unes instal·lacions esportives i d'un col·legi i institut, incomplint la normativa de proximitat a aquests centres. Coneixem els promotors d'aquesta activitat als quals ja se'ls va tancar un local d'iguals característiques al carrer Vallès per activitats que no s'ajustaven a la legislació, la qual cosa pot produir altercats de convivència amb els veïns del barri.

Entenem que col·locar un 'negoci' de consum de cànnabis amb l'excusa d'activitat cultural i terapèutica en una zona habitada per famílies i nens no és el més recomanable. Sol·licitem que s'estudiï una nova ubicació, apartat de centres urbans ja que així s'aconsegueix, per part de dues parts, un benefici. Ells no entren en conflicte amb els veïns i aquests s'estalvien els problemes directes i indirectes que aquests negoci, o centres, comporten.

FERRAN DE JUAN