Foto: Cedida
En el Costumari del segle XIII del Monestir queda ben palès que per Nadal es trencava l'austera rutina gastronòmica de la comunitat. En aquest taller aprendrem a fer neules i vi de piment, un vi molt especiat, amb piment i altres espècies, i endolcit amb mel.
Dins del programa 'Nadal al Museu'.
Durada: 1,5 h.
Preu: 16,20 euros (preu reduït 12 euros: pensionistes, persones a l'atur i estudiants).
Cal inscripció prèvia del 9 a 13/12 al tel. 936 759 951 o museu@santcugat.cat.
Tota la informació de Nadal a l'especial de Cugat Mèdia en aquest enllaç.
DATA: dissabte, 14/des, 17:00h
LLOC: Museu del Monestir
ORGANITZA: Ajuntament
Lloc: Carrer d'Alfons d'Aragó
Lloc: Teatre-Auditori (av. del Pla del Vinyet, 48)