Foto: Cedida / Rosa Montoriol a les cuinades d'aprofitament del Mercat de Pagès
A partir de les 11:30 h. La cuinera Rosa Montoriol compartirà receptes i trucs per aprofitar al màxim els aliments de temporada amb productes del Mercat en una cuinada oberta i gratuïta en col·laboració amb Valira, que facilitarà els estris de cuina.
Cuinarem amb productes de temporada incloent una explicació històrica del plat i els ingredients. Montoriol ens ajudarà a entendre com aprofitar els aliments de casa i del Mercat per evitar el malbaratament alimentari a la cuina de cada dia.
Aquesta activitat s'inclou en les iniciatives que l'Ateneu porta a terme per conscienciar i sensibilitzar sobre el malbaratament alimentari.
Activitat relacionada: Mercat de Pagès.
DATA: dissabte, 28/set, 11:30h
LLOC: Plaça de Sant Pere
ORGANITZA: Ateneu Santcugatenc
Lloc: Sala de plens de l'Ajuntament (plaça de la Vila, 1)
Lloc: Arxiu Nacional de Catalunya (c. de Jaume I, 33)
Lloc: Cal Temerari (c. de Sant Esteve, 8-12)
Lloc: Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona