Foto: Ajuntament
La pastisseria i rebosteria nadalenques tenen una personalitat i caràcter propis i les seves especificitats locals varien en funció de la tradició de cada lloc. En aquest taller començarem a escalfar motors amb una incursió històrica i culturals dels dolços de Nadal i n'elaborarem exemples tradicionals tot aprenent els principals tipus de masses com la trencada, fullada i fermentada, aspectes tècnics com l'efecte del gluten en la fermentació i com reduir la quantitat de sucre en aquest tipus d'elaboracions per fer-les més saludables.
QUÈ PODEU PORTAR?
Davantal de cuina i alguna carmanyola per a endur-vos les vostres elaboracions.
A càrrec d'Ariadna Palma.
Durada: 3 h.
Preu: 20 euros + 10 euros material.
Cal inscripció prèvia a: centresculturals.santcugat.cat.
Tota la informació de Nadal a l'especial de Cugat Mèdia en aquest enllaç.
DATA: dijous, 15/des/22, 19:00h
LLOC: Casal Torreblanca
ORGANITZA: Ajuntament
Lloc: Casa de Cultura
Lloc: Escola Municipal Victòria dels Àngels i Conservatori de Sant Cugat