El Junior frega la proesa però cau per la mínima davant el Club de Campo a la final de la Copa

El Junior femení torna a quedar-se a les portes de fer història i perd (1-0) la final de la Copa de la Reina davant el Club de Campo, en un matx disputat al RC Polo. Les santcugatenques han mantingut el tipus amb una encertada Txell Grau sota pals, i només un xut desviat per Belén Iglesias al primer minut de l'últim quart ha donat l'únic gol del partit a les madrilenyes. El gol del triomf ha arribat a l'acció següent de l'ocasió més clara de les blau-i-negres a través de Marta Grau, en una acció en què les catalanes han reclamat un penal stroke.