Reyes és el tercer millor jugador de la lliga i Curto, el que més triples ha anotat


  • Comparteix:

L'aler-pivot de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) Alberto Reyes arriba a l'aturada nadalenca com el tercer jugador més valorat del grup 1 de Copa Catalunya amb una mitjana de 22,73 punts. El domini a prop del cèrcol del nou fitxatge d'enguany de l'equip vermell-i-negre es complementa des de la línia de tres amb Lluís Curto, que és el jugador que més triples ha anotat fins ara de tota la categoria.

Contundència a prop del cèrcol i precisió des de 6,75. Alberto Reyes i Lluís Curto estan oferint amb garanties aquestes dues importants prestacions a Marc Guillem, entrenador de la UESC, durant les 11 primeres jornades de competició. Si hi ha alguna incorporació amb la qual pot estar satisfet el cos tècnic de la UESC és la de Reyes. El nou fitxatge d'aquesta temporada lidera la taula de minuts jugats, amb prop de 38 per partit, i de rebots, amb quasi bé 16 de mitjana en aquestes 11 primeres jornades.

Reyes és també l'10è en anotació, amb 16 punts per partit, i més enllà dels números aporta contundència i intimidació a la pintura. Més lluny del cèrcol, la UESC compta amb un dels canoners del grup 1 de Copa Catalunya, Lluís Curto, que ha acabat l'any amb 34 triples anotats de 75 intents, dada que el situa com el setè millor triplista en percentatge i líder en registres absoluts. Llançaments que, en moltes ocasions, són determinants per al desenvolupament del partit del seu equip.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.