Una vuitantena d'entitats participen a la Festa de Tardor


Temes relacionats

Nous horaris d'activitats per a la Festa de Tardor d'aquest cap de setmana (19/nov/13)

Cultura i entitats prenen protagonisme a la Festa de Tardor (11/nov/13)

La Festa de Tardor d'enguany porta com a lema 'Els barris fem i som ciutat' (17/oct/13)


  • Comparteix:

La Festa de Tardor acull un taller de sardanes / Foto: Localpres

La Festa de Tardor acull un taller de sardanes / Foto: Localpres

La Festa de Tardor ha donat el tret de sortida aquest dissabte sota el lema 'Els barris som i fem ciutat', després d'ajornar-se el cap de setmana passat per la pluja. La cita, que es desenvolupa durant el cap de setmana, compta amb una quarantena de propostes i la participació de prop de 80 entitats que ompliran l'entorn de Monestir de cultura popular, concerts i esport.

La Festa de Tardor arrenca oficialment aquest dissabte a les nou del matí amb un mercat de segona mà que s'instal·la a la plaça d'Octavià i que està organitzat per l'Ateneu i l'Oficina Sostenible. Al mateix espai té lloc la proposta solidària 'El Bosc dels Baobabs', organitzada per Yamuna, i la 19a Mostra d'Art de Firart. Amics de Pedra i Sang ofereixen un assaig obert de l'obra 'Pedra i Sang' a dos quarts d'una del migdia.

A la tarda és el torn de les entitats de cultura popular i tradicional. Capgrossos, els Bastoners, Grup Mediterrània, Castellers i Tabalers oferiran diverses actuacions a la plaça i una cercavila que passejarà pel centre. A un quart de vuit del vespre, té lloc una encesa solidària de fanalets escrits amb desitjos i, mitja hora més tard, el correfoc de la mà dels Diables.

Cugat.cat oferirà un reportatge en acabar la celebració, que s'allarga durant el cap de setmana, dels millors moments de la festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.