El Dia de les Esquadres elogia la col·laboració entre Mossos i Policia Local a Sant Cugat

Dos agents de la Policia Local han rebut felicitacions, juntament amb una desena de mossos de la comissaria de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge dels premiats dels tres municipis / Foto: Ajuntament de Rubí (Localpres)

Imatge dels premiats dels tres municipis / Foto: Ajuntament de Rubí (Localpres)

El treball conjunt entre la Policia Local de Sant Cugat i els Mossos d'Esquadra al municipi és un exemple. O com a mínim així s'ha posat de manifest durant el Dia de les Esquadres de l'Àrea Bàsica Policial (ABP) Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal, que s'ha celebrat aquest dimecres a Rubí i durant el qual s'ha distingit una desena de mossos de la comissaria de Sant Cugat, dos policies locals, el CAR, Sant Cugat Empresarial i una infermera del municipi. De tots ells, s'ha destacat la seva col·laboració amb el cos i la seva tasca exemplar en diferents actuacions.

"Representeu el millor del que som i del que volem ser", ha dit el cap de l'ABP, l'intendent Antoni Rodríguez, en un discurs especialment crític al qual ha abordat el concepte de seguretat des d'àmbits com la "catàstrofe de mort i destrucció" a la franja de Gaza, les ocupacions, les violències sexuals i la relació amb la política, entre d'altres.

Rodríguez també ha destacat la importància de la col·laboració, de la qual ha posat com a exemple la unitat de paisà de la Policia Local de Sant Cugat o el futur grup tècnic d'atenció ciutadana dels Mossos dels tres municipis.

Una col·laboració, ha elogiat el cap de la comissaria de Sant Cugat, Manel Rodríguez, que a "Sant Cugat ha donat molt bons resultats" i que no es limita només als cossos policials, sinó també inclou Protecció Civil, Bombers i ADF.

Dos dels premiats

Dos dels premiats / Foto: Cugat Mèdia

Una visió compartida pel tinent d'alcaldia de Seguretat Ciutadana, Bernat Picornell, qui, a més, ha subratllat la "professionalitat" de la Policia Local.

Presentadors de l'acte

Presentadors de l'acte / Foto: Ajuntament Rubí (Localpres)

En el seu discurs, el cap de la comissaria de Sant Cugat també ha tingut un record per aquells agents malalts o amb algun familiar malalt i per al mosso Jordi Mercader, mort fa uns mesos, i a qui el cos ha volgut retre homenatge durant el Dia de les Esquadres.

Representants de Sant Cugat Empresarial

Representants de Sant Cugat Empresarial / Foto: Ajuntament de Rubí (Localpres)

L'acte també ha comptat amb l'alcalde Josep Maria Vallès i l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez; així com membres dels dos consistoris i dels cossos de seguretat.

Felicitacions de la comissaria de Sant Cugat

  • Agents dels Mossos d'Esquadra per la detenció de tres persones vinculades a una temptativa de robatori amb força a un establiment gràcies a la rapidesa a l’hora de recercar els autors. A més, es van recuperar tots els diners i un telèfon mòbil sostrets.
  • Dos agents per una actuació a les garjoles de la comissaria, on van reanimar un detingut que va intentar autolesionar-se.
  • Dos agents per la detenció 'in fraganti' de dos autors d'un robatori amb força a una casa habitada i la recuperació de tots els objectes sostrets.
  • Dos agents per la seva perseverança i constància en localitzar i practicar la posterior detenció de dos homes presumptes autors d'un robatori amb força en domicili i un furt interior de vehicle.
  • Dos agents per resoldre la conflictivitat davant el cas d’un membre d’una família que assetjava de forma violenta a altres components de la mateixa família, creant aldarulls amb els veïns.
  • Agent de la Policia Local per la col·laboració amb els Mossos d'Esquadra en la detenció de l’autor d’un robatori violent.
  • Dos agents dels Mossos d'Esquadra i un caporal de la Policia Local per l'estudi de proves que va permetre vincular i detenir tres persones que ocupaven una casa del carrer de la Plana de l'Hospital amb tres robatoris amb violència, un delicte de violació de domicili, amenaces i coaccions. Els tres detinguts van ingressar a presó
  • Una mossa per la detenció mentre estava fora de servei de dues persones que van robar un penjoll d'or als FGC.




  • Manel Rodríguez

    La seguretat ciutadana i la seguretat pública passa per la col·laboració de tots els cossos, no només els policials, també Protecció Civil, Bombers, ADF... Des de fa sis anys a Sant Cugat ens ha donat molt bons resultats.

    Bernat Picornell

    La col·laboració entre cossos i la professionalitat. La Policia Local fa una feina excel·lent que garanteix la seguretat de la ciutat.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.