El Celler del carrer Santa Maria tancarà el mes vinent. Els propietaris fan aquest pas per centrar-se en exclusiva a la producció de vi. El local es llogarà i passarà a un negoci relacionat amb el món de la decoració.
El celler va obrir portes al 1949 i es dedicava aleshores a la venda de vins al detall. Al 1992, el celler es va convertir en una botiga de vins especialitzada i s'hi va afegir un petit restaurant per tastar vins de la botiga acompanyats per embotits, formatges i patés.
Els propietaris del celler produeixen el vi Maius al Barranc de la Bruixa, al municipi de la Morera de Montsant (Priorat). Els vins Maius han rebut reconeixement internacional en diverses ocasions.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.