Vallès diu que a Ragull Centre es farà habitatge assequible amb una 'alçada controlada'

L'alcalde assegura que no es recuperarà el projecte anterior que preveia edificis de fins a set plantes


Temes relacionats

La CUP titlla d'electoralista l'anunci d'ERC sobre la recuperació de Ragull Centre ( 7/mai/24)

Ragull Centre sí que es construirà, i amb habitatge de lloguer protegit, segons ERC ( 6/mai/24)


  • Comparteix:

Imatge del solar propietat dels laboratoris Ferrer on es farà habitatge protegit / Foto: Ajuntament

Imatge del solar propietat dels laboratoris Ferrer on es farà habitatge protegit / Foto: Ajuntament

L'habitatge assequible que es construirà a Ragull Centre, al solar propietat dels laboratoris Ferrer, tindrà una 'alçada controlada'. Així ho ha dit l'alcalde, Josep Maria Vallès, a les xarxes socials després de l'anunci del grup municipal d'ERC d'aquest dilluns. Una de les polèmiques del projecte d'habitatge que proposava per a aquest sòl el govern anterior, format per ERC, PSC i la CUP, va ser precisament l'alçada dels blocs de pisos. En un primer moment la proposta incloïa dos edificis de 10 i 11 plantes, i posteriorment es va rebaixar a un màxim de set. Vallès ha assegurat que aquest projecte no es recuperarà, i que l'habitatge que s'hi construeixi seguirà 'el model Sant Cugat'.

Tot i que el debat de les alçades de Ragull Centre va ser molt encès entre el govern anterior i els dos partits de l'oposició, Junts i Ciutadans, els juntaires van presentar un recurs contenciós administratiu contra el conveni aprovat entre Ferrer i l'Ajuntament perquè Ragull Centre trencava "l'equilibri entre les zones industrials i residencials", segons la portaveu d'aquell moment, Carmela Fortuny. "No es pot construir habitatge públic i comercial a pocs metres de zona industrial, no té cap sentit", va afegir el juny de 2022.

Preguntat per Cugat Mèdia si aquest contenciós continuava vigent o s'ha retirat, l'Ajuntament ha respost que no afegiran res més a la comunicació de l'alcalde a les xarxes socials.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.