Els Comuns repeteixen el resultat del 2021 a Sant Cugat

Ramon Gutiérrez no està satisfet i defensa un pacte d'esquerres a quatre al Parlament amb el PSC, ERC i la CUP


  • Comparteix:

Imatge de l'inici de la campanya electoral de Comuns - Sumar / Foto: Comuns

Imatge de l'inici de la campanya electoral de Comuns - Sumar / Foto: Comuns

Comuns aconsegueix pràcticament els mateixos vots a Sant Cugat que en les eleccions del 2021. Amb un total de 2.602 vots, n'han perdut només 157 respecte a fa tres anys, reculant així 0,73 punts. Una tendència diferent de la de l'àmbit català, on han patit una davallada més gran i han passat de vuit a sis escons al Parlament. Davant aquests resultats, el portaveu dels Comuns a Sant Cugat, Ramon Gutiérrez, reconeix que no 'estan del tot contents amb els resultats'.

Tot i això, ha obert la porta a una possible coalició d'esquerres amb PSC, ERC i CUP, unes esquerres que ha reconegut, que es troben en "retrocés". Especialment, ha posat la mirada en els partits amb més diputats qui diu que han "d'exercir més generositat" per tal de buscar un acord més ampli. En aquesta línia, ha reiterat que, tot i que en els darrers pressupostos les confiances van "fallar" ara, aquestes es poden "refer".


Ramon Gutierrez

Jo crec que les quatre forces polítiques sumem una majoria, que supera els 68 diputats, per tant, des del nostre punt de vista hauríem d'explorar la possibilitat que les quatre forces puguem abordar un programar i puguem veure un govern d'estabilitat i d'esquerra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.