Jaume Giró (Junts+ Puigdemont): 'Hem de baixar la pressió fiscal que ara patim'

El número 11 de la llista ha assistit aquest divendres a l'esmorzar amb el món empresarial local organitzat per Junts per Sant Cugat


  • Comparteix:

Jaume Giró i Josep Maria Vallès / Foto: Junts per Sant Cugat

Jaume Giró i Josep Maria Vallès / Foto: Junts per Sant Cugat

El conseller i número 11 a la llista de Junts+ Puigdemont, Jaume Giró, ha assistit aquest divendres a l'esmorzar amb el món empresarial organitzat per Junts per Sant Cugat per explicar les propostes del partit en matèria econòmica. L'acte ha aplegat una seixantena de persones de l'àmbit empresarial santcugatenc a la Masia Can Ametller. Acompanyat de l'alcalde, Josep Maria Vallès, l'exconseller d'Economia ha explicat que el projecte de Junts 'posa l'economia productiva, i la petita i la mitjana empresa, al centre de tot i, per tant, pretén no posar traves, facilitar l'activitat econòmica i baixar la pressió fiscal que ara patim'.

En relació amb Sant Cugat, Giró ha assegurat que "reuneix totes les condicions per beneficiar-se d'una descentralització de la ciutat de Barcelona". No obstant això, pel que fa a les infraestructures que necessita la ciutat, Giró no ha volgut avançar res "fins que no passin les eleccions". No obstant, el candidat ha afirmat que seran "molt sensibles a tot el que Sant Cugat necessiti".


Jaume Giró

El projecte de Junts és un projecte que posa l'economia productiva al centre de tot, la petita i mitjana empresa al centre de tot, i per tant, no posar traves, facilitar l'activitat econòmica, i baixar la pressió fiscal que ara patim



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.