El PSC estudia presentar candidatura en solitari a l'EMD de Valldoreix

Anterior ple de l'EMD / Foto: EMD

Eleccions Municipals 2015

Publicat el 25/mar/15 per Marc Sala

El PSC ha obert un procés per decidir si es presentarà en solitari a la presidència de l'EMD després que no hagi assolit cap acord amb Valldoreix Decideix ni amb Gent per Valldoreix (GxV). Ho ha dit l'alcaldable socialista, Pere Soler, a la tertúlia 'El Gall del Monestir' de Cugat.cat.

Encara queda marge per presentar oficialment candidatura a la presidència de Valldoreix i el PSC ho aprofita per debatre quin paper jugarà la formació en aquesta elecció. Militància i direcció socialista estudien la possibilitat de confeccionar una candidatura a la presidència. El candidat a l'alcaldia, Pere Soler, ha remarcat que el PSC no es pronunciarà a favor de cap candidatura en cas que els socialistes no optin a la presidència.

Pere Soler

En les properes setemanes decidirem si presentem o no candidatura. Si no ho fem, no demanarem el vot per cap altra candidatura ja que no ens sentim representats per cap.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Soler ha assegurat i lamentat que el PSC fos exclòs de coalició Valldoreix Decideix. L'acord amb Gent per Valldoreix no va ser possible, segons el socialista, per desavinences a l'hora de triar el presidenciable i en qüestions de programa.