Treballadors d'HP es manifesten davant de 'Discover HP' per exposar el seu malestar


Temes relacionats

Els empleats d'HP recreen un 'cementiri' per denunciar els acomiadaments (14/nov/13)

Els treballadors d'HP protesten pels darrers acomiadaments a la companyia ( 6/nov/13)


  • Comparteix:

La protesta tindrà lloc a les portes de Fira de Barcelona

La protesta tindrà lloc a les portes de Fira de Barcelona

El sindicat CGT de la divisió de Consultoria d'HP ha organitzat una concentració aquest dimarts a les nou del matí a les portes de Fira Barcelona, amb motiu del 'Discover HP'. La plantilla de Sant Cugat i la de Saragossa protesten contra els acomiadaments que la multinacional ha dut a terme els darrers dos anys, 157 a l'Estat espanyol, una tercera part d'ells al municipi.

Alguns treballadors de les seus de Sant Cugat i Saragossa aprofitaran l'inici de l'esdeveniment de promoció mundial d'HP per protestar pels acomiadaments duts a terme per l'empresa dedicada al món de la informàtica. La concentració tindrà lloc a l'entrada d'un acte on s'esperen més de 10.000 assistents, entre ells la presidenta i consellera delegada d'HP a àmbit mundial, Meg Whitman.

El secretari general del sindicat a HP Consultoria, Jordi Saladie, ha explicat que l'objectiu de la concentració és fer evident el malestar dels treballadors davant la política d'acomiadaments.

Jordi Saladie

El que farem és manifestar-nos davant l'entrada on passaran més de 10.000 treballadors d'HP. Repartirem fulletons explicant perquè fem això i penjar unes pancartes.


Saladie ha afegit que, tot i que des de l'octubre no s'ha produït cap més acomiadament, els contractes que es fan són en pràctiques amb durada d'un any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.