La botiga de roba infantil i llenceria La Boulevard obre aquest dilluns a la Rambla del Celler


  • Comparteix:

L'aparador de la botiga / Foto: La Boulevard

L'aparador de la botiga / Foto: La Boulevard

La botiga La Boulevard ha obert aquest dilluns al número 29 de la Rambla del Celler amb una aposta per la roba infantil i juvenil i la llenceria per a totes les edats. Els propietaris del nou comerç, situat a un dels locals comercials al costat del Mercadona, estan especialitzats en aquest sector i han decidit obrir a Sant Cugat perquè s'hi han traslladat a viure i volien un negoci més a prop.

A la botiga, on treballen els dos propietaris i una dependenta, s'hi poden trobar peces de roba per a nens des del naixement fins a la talla de 16 anys. Per a adults, ofereix llenceria, pijames i roba interior tant per a home com per a dona. Un dels propietaris, Jordi Guzmán, ha explicat que Sant Cugat és un lloc molt atractiu per posar un negoci.

Jordi Guzmán

Hem treballat molts anys en aquest àmbit, ara vivim aquí i per qüestions de proximitat hem obert aquí. Sant Cugat es coneix perquè hi ha molts nens i l'ambient és molt bo, sempre hi ha activitats.


La botiga ofereix el primer dia d'obertura un 15% de descompte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.