La Galeria mostra les dones a través dels ulls de Didier Lourenço


  • Comparteix:

Lourenço plasma la feminitat en les seves obres / Font: Didier Lourenço

Lourenço plasma la feminitat en les seves obres / Font: Didier Lourenço

L'artista Didier Lourenço presenta la seva visió particular de les dones amb una exposició que s'inaugura aquest divendres a La Galeria. Sota el títol de 'Women', la mostra recull una setantena d'obres on Lourenço retrata rostres femenins a gran escala i escenes minimalistes amb les dones com a protagonistes. L'exposició s'inaugura a dos quarts de vuit del vespre i es podrà veure fins a principis de juny.

'Women' recull els darrers treballs de Lourenço, que ha escollit la dona com a temàtica principal de les seves obres. Així, l'artista exposa una cinquantena d'olis que il·lustren rostres femenins d'aires misteriosos amb la intenció d'explorar la dicotomia entre l'aspecte físic i la personalitat de les dones. La mostra també compta amb una vintena d'obres en paper que retraten personatges femenins en escenes quotidianes com per exemple assegudes a un sofà o dormint.

Aquesta és la vuitena exposició que Didier Lourenço fa a La Galeria. La mostra s'inaugura aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre i es podrà veure fins a principis de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.