Les NNGG acusen agrupacions i partits independentistes de promoure l'odi contra el PP


Temes relacionats

CUP, JERC i Assemblea de Joves rebutgen condemnar l'atac a la seu del PP (13/mar/12)

L'alcaldessa i diversos partits condemnen la trencadissa de vidres a la seu del PP (22/feb/12)

Trenquen els vidres d'una finestra de la seu del PP en una protesta (22/feb/12)


  • Comparteix:

Els membres de les NNGG Ignacio Fuentes, Francisco Javier Tapia i María Castro / Font: PP

Els membres de les NNGG Ignacio Fuentes, Francisco Javier Tapia i María Castro / Font: PP

El president de les Noves Generacions (NNGG) del PP, Ignacio Fuentes, acusa agrupacions independentistes com l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC), ERC i la CUP de tenir 'responsabilitat moral' en l'atac que la seu del partit va patir el mes passat, en què una de les finestres va ser trencada d'una pedrada. Segons Fuentes, encara que aquestes entitats no persegueixin fins violents, les declaracions d'alguns dels seus membres inciten 'a l'odi i al menyspreu' envers el PP, que presentarà una moció perquè el ple rebutgi accions violentes contra partits polítics.

Segons el president de la branca juvenil dels populars, el discurs d'exclusió que fan servir algunes agrupacions és 'poc democràtic' i pot causar que es produeixin incidents. Ho ha dit a Cugat.cat.

Ignacio Fuentes

Si associacions com l'AJSC, les JERC o la CUP fan declaracions agressives, la seva militància pot reaccionar violentament.


Fuentes ha apuntat a les xarxes socials com a eina mitjançant la qual es difon un discurs d'odi envers el PP, i ha acusat concretament el líder de les JERC, Bernat Picornell, d'haver impulsat la manifestació que va acabar amb els incidents.

Ignacio Fuentes

És el líder de les JERC i hauria d'haver guiat la manifestació a un altre lloc.


Fuentes també ha remarcat que cap d'aquestes tres associacions han condemnat públicament l'atac a la seu del PP, com sí que van fer CiU, el PSC i ICV-EUiA. En aquest sentit, el PP presentarà una moció al proper ple perquè la cambra municipal declari el seu rebuig explícit a les accions violentes contra grups polítics i els cossos policials locals actuïn per evitar-les.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Si us plau, no els seguiu el seu joc. Ara volen presentar-se com a víctimes, després diran que a Sant Cugat i Catalunya hi ha kale barroca i muntar la mateixa estratègia que amb el País Basc. Perquè no varen dir res quan les agressions eren contra els locals del PSC o ERC? Repeteixo, no seguir-los el joc que ja els coneixem prou bé.

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 12/mar/12


Quanta hipocresia.

Octavi Esteve-Volart i Puigdemont. Enviat el 13/mar/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.