Calderon assumeix el càrrec de portaveu d'ICV amb una 'nova manera de fer generacional'


Temes relacionats

Xavier Boix deixarà de ser el portaveu d'ICV-EUiA però continuarà com a regidor (19/nov/09)


  • Comparteix:

Joan Calderón i Xavier Boix durant la roda de premsa d'aquest dimarts

Joan Calderón i Xavier Boix durant la roda de premsa d'aquest dimarts

El nou portaveu municipal d'ICV-EUiA, Joan Calderon, afronta el càrrec amb la intenció d'introduir 'una nova manera de fer' respecte els qui 'dominen' l'àmbit polític municipal i d'acord amb la seva 'generació' política. Tal com va avançar Cugat.cat la setmana passada, Calderon assumeix el càrrec de portaveu ecosocialista en substitució de Xavier Boix, que continuarà com a regidor de la formació. Calderon també es fa càrrec de l'àmbit d'Urbanisme i Medi Ambient dins el grup municipal, i passa a ser el nou vocal ecosocialista al consell de districte de la Floresta.

El portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon, ha exposat les màximes prioritats que el partit ecosocialista s'ha marcat a curt termini. D'una banda, treballar per alleugerir les conseqüències que està comportant la crisi econòmica a la societat i, d'altra banda, confeccionar un programa competent perquè Sant Cugat pugui comptar amb un govern d'esquerres de cara a les properes eleccions municipals de 2011. Tot i que aquests reptes són una continuïtat dels objectius que la formació s'havia marcat a principi de curs, Calderon matisa els canvis 'd'estil' que pot comportar la seva incorporació com a portaveu d'ICV-EUiA.

Joan Calderon

Els canvis que introduiré són a nivell generacional ja que tinc altres referents culturals, una altra manera de fer i de veure les coses.



Tot i que Boix deixa de ser portaveu del grup municipal, no ha 'descartat' ser candidat en les properes eleccions municipals, encara que tampoc ho ha confirmat.

Xavier Boix

No ho descarto, de totes maneres no està entre les meves màximes preocupacions ser el candidat en les properes eleccions municipals.



Tal com va poder saber Cugat.cat la setmana passada, Boix ha deixat de ser portaveu per les dificultats de combinar aquest càrrec amb la seva tasca al departament d'Interior de la Generalitat, que va assumir el juny d'aquest any.

Segons han informat els dos regidors aquest dimarts en roda de premsa, Xavier Boix també deixa de ser vocal al consell de districte de la Floresta i responsable en matèria d'Urbanisme i Medi Ambient dins el grup municipal, uns càrrecs que assumeix ara Joan Calderon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.