L'alcalde d'Arenys diu a Sant Cugat que 'l'independentisme té futur perquè les persones s'hi juguen el seu benestar'


Temes relacionats

Constituïda la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació (16/set/09)

Suport d'entitats nacionalistes i independentistes a una consulta sobre l'autodeterminació ( 9/set/09)

Poc suport dels partits a la proposta d'ERC de convocar una consulta sobre la independència ( 8/set/09)

ERC proposa fer a Sant Cugat un referèndum per la independència com el d'Arenys de Munt ( 7/set/09)


  • Comparteix:

Un centenar llarg de persones han deixat petita la Casa de Cultura per escoltar l'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra, i un dels membres de la comissió organitzadora de la consulta popular per la independència, Xavier Mitjà. Tots dos han explicat que la consulta del municipi del Maresme ha aconseguit que els catalans s'adonin de la possibilitat real de lluitar per la independència del país. Carles Móra ha destacat que l'independentisme 'té futur', entre d'altres coses, perquè la gent s'hi juga el seu benestar.

L'alcalde d'Arenys de Munt ha dit que l'independentisme té bones perspectives perquè ara no només és té en compte la cultura sinó que és molt important la butxaca dels ciutadans.

Carles Móra

L'independentisme abans passava per la llengua i la cultura però ara passa per la qualitat de vida dels nostres ciutadans.


Xavier Mitjà, per la seva banda, ha destacat que el que cal és que tots els independentistes s'uneixin com ho han fet al municipi del Maresme per assolir l'independència. Després, ha dit, ja es decidirà com es construeix de nou el país.

La Casa de Cultura ha acollit un centenar de persones entre particulars, membres d'entitats i de diferents partits polítics. La xerrada ha estat un acte de la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació, que promou l'organització d'aquesta consulta al nostre municipi.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Vaig estar a la xerrada per l'autodeteminació i em sembla que aquesta noticia tal com la planteja Cugat.cat no ens dona una informació amplia d'aquest tema ja que el Sr. Xavier Mitjà va dir unes coses molt interessants que reflexen molt més les propostes d'aquesta plataforma, i que son dignes de donar a conèixer

nunus. Enviat el 1/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.