El BUC sorprèn un Rugby Sant Cugat que torna a perdre pistonada com a visitant


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Rugby Sant Cugat cau (34-17) al camp del BUC a la novena jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs no poden encadenar tres victòries consecutives i sucumbeixen davant un conjunt barceloní que és penúltim però que ha estat millor sobre el terreny de joc.

Després d'un primer temps igualat (17-17), amb marques per totes dues bandes, el BUC ha trencat el partit en un segon temps en què ha estat superiors i ha passat per sobre d'un Rugby Sant Cugat que no ha sabut reaccionar. Els barcelonins, més necessitats de punts per escapar de les posicions de descens, s'han acabat imposant a la Foixarda.

Pels santcugatencs han anotat Xavi Cebrián en dues ocasions i Noel MacManus, a més d'Otger Sirvent en la transformació. El tècnic santcugatenc, Luis Soares, lamenta la derrota tot i el bon joc de l'equip.

Luis Soares

Era un partit que necessitàvem guanyar per seguir a la part alta. La forma de perdre, però, ens ha servit per aprendre coses. Hem jugat bé.


Amb la derrota els santcugatencs es queden quarts amb 25 punts, però veuen com el tercer classificat, el Fénix de Saragossa, es distancia a 32. La setmana que ve precisament els aragonesos visiten la Guinardera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.