El Rugby Sant Cugat cau a València contra un rival directe

El Rugby Sant Cugat ha caigut a València / Font: CAU València

Rugbi

Publicat el 13/des/15 per Pedro Miserachs

El Rugby Sant Cugat tanca la primera volta amb una derrota (21-12) contra el CAU València i finalitza segon a set punts del la Vila. El matx ha estat molt igualat, amb alternatives en el marcador, i els valencians han certificat el triomf amb una marca gairebé al final del partit.

Dos dels aspirants a jugar el play-off d'ascens s'han vist les cares a València en un partit marcat per la igualtat. El respecte ha marcat els primers minuts i els locals s'han avançat primer amb una marca de José Senis, a la qual ha respost molt bé el 15 santcugatenc amb dos cops de càstig transformats per Iñaki. Abans del descans, però, ha començat l'intercanvi de xuts a pals i els locals han transformat fins a tres mitjançant Eduardo Sorribes, per un més d'Iñaki pels santcugatencs.

En el segon temps, la dinàmica s'ha igualat encara més amb un nou cop de càstig d'Iñaki, i el partit ha guanyat en emoció. Una marca o un altre cop de càstig pels santcugatencs els hauria donat la victòria, però al final els valencians han aprofitat la superioritat numèrica per dues exclusions del SantCu i una marca amb transformació d'Alexandre Sorribes per al CAU València els ha donat la victòria i els quatre punts.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, pensa que el partit s'ha decidit per petits detalls i que han fet una bona primera volta.

Leo Pereira

Hem perdut dos partits i ells tres. Perdre en el seu camp pot entrar en els plans i hem competit bé i podriem haver aconseguit el triomf.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

La setmana que ve, s'inicia la segona volta i els de Leo Pereira i Jordi Justícia reben el Barcelona Enginyers Rugby, avantpenúltim.