Un Junior molt contundent en atac es desfà d'un Barça valent


  • Comparteix:

El masculí del Junior d'hoquei herba s'imposa amb solvència (4-0) al Barça a la segona jornada de la Divisió d'Honor. La contundència a les àrees dels homes de Roger Pallerols ha servit per superar els blaugranes, que han volgut jugar de tu a tu a l'equip santcugatenc. Els golejadors han estat Gaby Dabanch, Oriol Salvador, Marcel Malgosa i Frank Di Mercurio.

Un Barça valent s'ha plantat a la gespa del Lluís Serrahma a jugar de tu a tu al Junior. Aquesta valentia l'ha dut a dominar el joc en els primers compassos de partit i els blaugranes han tingut fins a tres penals-córner per avançar-se en el marcador. Els santcugatencs han aturat les escomeses visitants i s'han avançat al minut 12 de la mà de Gaby Dabanch. El segon quart s'ha disputat amb poc perill per part de dos conjunts molt igualats de forces.

A la represa, però, el Junior ha estat clarament superior a un Barça desubicat. Els blau-i-negres han fet el segon de la mà d'Oriol Salvador al minut 6 i ha fet el tercer en el primer penal córner dels blau-i-negres. Sobre la botzina final del tercer quart el Junior ha tingut una successió de penals-córner i Frank Di Mercurio ha fet el quart i definitiu en el tercer llançament.

La setmana que ve el Junior visita el camp de la Complutense, el setè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.