El Patí Hoquei masculí suma un punt agredolç a la pista del Mieres

El Patí Hoquei Club ha empatat a la pista del Mieres / Font: Patí Hoquei Club Sant Cugat

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat empata (4-4) a la pista del Mieres, penúltim classificat de la Primera Divisió. Els santcugatencs han dominat el partit i han vist com els asturians igualaven el matx a falta de dos minuts per acabar el partit. Els de Francesc Sucarrats es troben ara a sis punts de l'ascens a Ok Lliga.

En el moment en què més necessitava punts el Patí Hoquei per apropar-se al somni de l'ascens, els vermell-i-negres han tornat a tastar la dificultat de la categoria de plata de l'hoquei patins estatal. Els vermell-i-negres han estat capaços de superar els principals candidats a l'ascens a casa, però aquesta jornada han vist interrompuda una ratxa de quatre triomfs seguits contra un rival inesperat, el Mieres.

L'equip asturià, penúltim, s'ha avançat primer mitjançant David González, però a la següent jugada Xavi Serrallonga ha empatat. A menys d'un quart d'hora per al descans, Jorge Rey ha posat per davant el Mieres, però David Yepes ha igualat quan faltaven quatre minuts per a la mitja part. El patró s'ha repetit al segon temps: Adrián Monje ha fet el 2 a 3 i dos minuts després Yepes ha empatat.

A sis per al final, Eloy Gaspar ha situat per davant per primera vegada el Patí Hoquei, però dos minuts abans d'acabar el matx Alejandro López ha situat el gol de l'empat. El Patí Hoquei torna al pav 2 per enfrontar-se a l'Arenys de Munt.