El Junior es pot classificar per a la Copa del Rei aquest cap de setmana


  • Comparteix:

El Junior és a un pas de la Copa / Font: Enrico Hockey

El Junior és a un pas de la Copa / Font: Enrico Hockey

El Junior masculí d'hoquei herba pot signar de forma matemàtica aquest cap de setmana la participació a la Copa del Rei 2015, que es durà a terme a les instal·lacions del Polo entre l'11 i el 13 de març de l'any que ve. Hi participen els vuit primers classificats al final de la primera volta i, quan falten nou punts en joc, el Junior és cinquè a set punts del novè, el Pozuelo. Si el Junior venç o veu com el Pozuelo ensopega o empata, obtindrà un bitllet per a la Copa.

El Junior és a un pas d'encadenar la quarta participació consecutiva al torneig del KO de l'hoquei herba estatal, primer objectiu de la temporada. Després de ser-hi la temporada 2002-03, els santcugatencs van trigar 10 cursos a tornar-hi, la 2012-13, quan van acabar en quarta posició de la competició en perdre la final de consolació (4-3) davant el Club Egara. El curs següent el Junior, ja entrenat per Jorge Dabanch, va caure a primeres de canvi, a quarts contra l'Atlètic.

La temporada passada, els blau-i-negres van superar de nou els quarts de final però va caure en semifinals contra el Polo, derrota que també va patir contra la Complutense per acabar en quarta posició. Els santcugatencs poden ser a la Copa de nou de manera matemàtica aquest diumenge sempre que el Pozuelo, penúltim, empati o perdi contra el cuer, l'Atlético San Sebastián. Si aquest resultat no es produeix, els de Dabanch han de complir un repte titànic, vèncer a domicili l'Atlètic Terrassa.

Malgrat això, tot fa indicar que si el Junior no s'hi classifica aquesta jornada ho farà en alguna de les dues següents, les dues darreres de la primera volta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.