Pablo Aguarón amplia fronteres i fitxa pel Bassano italià d'hoquei patins

Pablo Aguarón (dreta), durant la seva etapa al Patí Hoquei Club Sant Cugat

Hoquei

Publicat el 11/jun/14 per Albert Prat

El santcugatenc Pablo Aguarón és nou jugador del Bassano 54 italià. Amb aquest fitxatge, l'exjugador del Patí Hoquei Sant Cugat fa un pas endavant en la seva carrera i podrà disputar la Copa CERS l'any que ve a les files de l'equip de la regió del Vèneto. El jugador santcugatenc tanca la seva segona etapa al CP Vilafranca, on va arribar l'any passat.

El Bassano 54 italià és el nou destí del santcugatenc Pablo Aguarón. Després d'una temporada al Vilafranca, l'exjugador del Patí Hoquei Club Sant Cugat signa per un equip que jugarà la temporada que ve la Copa CERS. L'entitat italiana és un clàssic de l'hoquei patins continental i ha participat diverses vegades a les rondes finals de la Lliga Europea i va guanyar la CERS fa dos anys.

Amb aquest fitxatge, Pablo Aguarón, que va marxar la temporada passada al Vilafranca després de fer una gran temporada amb el Patí Hoquei Sant Cugat a Primera Divisió, fa un pas endavant a la seva carrera. Aguarón, una de les perles del planter santcugatenc, ha marcat 22 gols i ha donat cinc assistències aquesta temporada amb el Vilafranca, onzè classificat a l'OK Lliga.

El jugador de Sant Cugat es mostra molt content amb aquest fitxatge i creu que li aportarà noves experiències.

Pablo Aguarón

A nivell personal és un repte molt bonic. Jugar en una de les millors lligues d'Europa i viure a l'estranger és una experiència que m'agafo amb il·lusió.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aguarón començarà la pretemporada a l'agost amb el seu nou equip.